Известие

Collapse
No announcement yet.

предна броня

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• предна броня

абе имах много лош късмет и вчера на магистралата до бургас един заек ми се метна на бронята и изкърти фара за мъгла и едно солидно парче от спойлера и самата броня около въпросния фар

та въпроса ми е, имате ли идея колко време ще отнеме поправката (колко време ще се чака за нова броня и т.н.)

най-вероятно в софия при милано моторс ще се оправя
    sigpic
    днес съм в почивка ---

месец и половина...
    sigpic
    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

ееее ти ме застреля... аз предполагах, че бая време ще отиде ама чак толкова...
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

a тоя месец и половина, толкова ще чакам за бронята или толкова ще виси колата в сервиза ?

не би трябвало да стои в сервиза повече от 1-2 седмици, поне досега колкото коли сме оправяли за толкова се орпавя една предна броня...
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

Без да съм наясно, предполагам, че ще ти я поръчат и ще ти звъннат като пристигне. Монтажа не би трябвало да отнеме повече от 2 часа, ако са професионалистите, за които се мислят. Трябва обаче да им звъниш ако не всеки ден, то поне през ден защото аз чаках една шина за седалка около 3 месеца и след като се обадих се оказа, че вобще на са я поръчали... Успех защото ще имаш нужда и си приготви солидна доза нерви...
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16V
          Fiat Uno 1.1 F.I.R.E.

Comment

ще я правя в бургас най-вероятно, тука поне са наши хора..
            sigpic
            днес съм в почивка ---

Comment

И ти покара ...
              145 1.6 ТС '97 ех.
              145 1.9 JTD '00
              307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                ще я правя в бургас най-вероятно, тука поне са наши хора..
                Ако питаш мен най-добрия вариант, стига да не ти падне гаранцията... При свои хора най-добре става...
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16V
                Fiat Uno 1.1 F.I.R.E.

Comment

Сега имаш повод да сложиш броня от Брера или някоя тунинг фирма
                  Attached Files
                  2014: Deutschland über alles

Comment

ааа не, тази ми е достатъчно ниска, живея на бул. бъкстон и си е достатъчно приключение и със стоковата

а иначе в бургас ще я правя при сервиза , който ми я продаде, т.е. сервиза е гаранционен
                    sigpic
                    днес съм в почивка ---

Comment

преди няколко дни твоята съм видял значи, заедно с колегата със синята брера.

относно бронята....смисел имали да ходиш до Бургас да я правиш като може и във София.
                      sigpic
                      Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                      " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                      "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

ами проблема е че във вторник има втори оглед от застрахователя а аз трябва утре да си тръгна и остявам колата тука да я закара друг.. - абе дълга и сложна, както и да е.. така се е случилио

мерси за информацията колеги, имате по биричка от мен ако се видим
                        sigpic
                        днес съм в почивка ---

Comment

Стояне ... братле мен ме е ят за тебе незнам
                          ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

Working...
                          X